Čestitamo, pridružili ste nam se!

Vaša je registracija sada uspješna!

 

Sve informacije potrebne za uživanje u ovom putovanju dobit ćete putem e-maila.

Ako nam se po prvi puta pridružujete na programu, vrlo je važno da prvo provjerite svoju dolaznu poštu i potvrdite ispravnost svojih podataka jednim klikom!

ZNATE LI VEĆ NAŠE KANALE DRUŠTVENIH MEDIJA?​

Pridružite nam se odmah da biste stupili u kontakt s istomišljenicima i bili uvijek u toku
Telegram
Youtube
Instagram

Često postavljana pitanja

Kada i gdje se događa masterclass?

Besplatni masterclass “Emocionalni kod” odvija se online, u vašem domu ili gdje god se nalazite. Počevši s 02.04., pa sve do 14.04.2024. možete odabrati termin i pogledati svoj masterclass putem poveznice koje ćete primiti na svoj mail.

Koliko dugo mogu gledati videozapise?

Svaki videozapis možete gledati do nedjelje 14.04.2024., a prvu lekciju tečaja od 15.04. do 17.04.2024.

Je li besplatni masterclass "Emocionalni kod" zaista potpuno besplatan?

Da, gledanje besplatnih videozapisa koje primate putem emaila ne košta ništa.

Jesu li svi videozapisi na hrvatskom?

Svi videozapisi imaju sinkronizirani hrvatski glas, a dostupni su i u originalu s hrvatskim titlovima, tako da možete odabrati koji želite.

Masterclass se odvija u hrvatskoj sinkronizaciji, a nakon toga primit ćete i opciju gledanja masterclassa u originalu s titlovima.

Kako mogu podijeliti ovo iskustvo sa svojim prijateljima?

Jednostavno možete prijateljima i obitelji poslati vezu do videozapisa koji su vam se svidjeli ili do stranice za prijavu. Čim se prijave, i oni mogu gledati te videozapise.

Ako se želite besplatno pridružiti našoj zajednici, pogledajte tipke društvenih mreža na dnu ove stranice ili gornji segment.

Imam sjajan doseg (newsletter, račun na društvenim mrežama, časopis, portal, itd.) i mogu zamisliti da profesionalno promoviram ovaj događaj. Kako mogu doprinijeti?

Imamo pridruženi Affiliate program u kojem se možete prijaviti kao affiliate partner. Ovdje ćete pronaći sve potrebne informacije: Postanite naš partner!